Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Zespri stelt lancering rode kiwi uit tot 2019

Het Zespri bestuur heeft het management team verzocht om het verzamelen van gegevens omtrent een nieuwe rode variŽteit te versnellen, zodat een beslissing over het wel of niet lanceren van deze variŽteit in 2018 te kunnen nemen.

Iedere beslissing voor het commercialiseren van een nieuwe variŽteit vind gewoonlijk plaats na een termijn van tenminste drie jaar met voorverkoop proeven en iedere vervroegde beslissing in 2018 zou gebaseerd worden op slechts beperkte informatie. Na de bestuursvergadering op 23 februari 2018 werd er besloten om niet door te gaan met een definitieve beslissing over de productlancering in 2018, maar om verder te gaan met het verzamelen van gegevens ten behoeve van een uiteindelijke beslissing over de kwestie in 2019.

Er is een sterke vraag in de markt naar een rode kiwi in de productvoering van Zespri. Deze potentiŽle waarde betekent ook dat Zespri bereid is meer risico te accepteren om het product eerder naar de markt te brengen. Maar in het aanvaarden van dit risico ziet Zespri nog steeds de noodzaak verstandig om te gaan met iedere beslissing omtrent verkoop.


Publicatiedatum: 5-3-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: