Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

22 maart

Freshride Proloog: Geen EPO maar AGF

Ben jij jezelf al eens tegengekomen in het leven? Dan heeft Maarten Ducrot goed nieuws: topprestaties worden geleverd door mensen die zichzelf tegenkomen en dan toch wegen zoeken om de volgende stap te zetten. Hij vertelt hier met veel enthousiasme over tijdens de Freshride Proloog 'Geen EPO maar AGF'.

Dat je beter paprika's kunt eten dan pillen slikken, is iets wat huisarts Tamara de Weijer al jaren roept. Haar passie voor de rol van voeding en leefstijl in relatie tot gezondheid en ziekte brengt ze deze avond graag op haar publiek over.

De presentatie van de avond is in handen van Jelte van Kammen en Jacco Vooijs. Als veilingmeesters zullen zij nog enkele unieke stukken onder de hamer brengen. Mis het niet en meld je nu aan via Freshriders.nl/proloog. De kosten van deze avond bedragen € 25,- all-in. De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de Daniël den Hoed kliniek, omdat wij het belangrijk vinden om als organisatie een bijdrage te leveren aan een gezond leven. Met elkaar kunnen wij er ook dit jaar weer voor zorgen dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek en behandeling tegen kanker. Help jij mee?Save the date: mis ook deze 'klassiekers' niet!
26 mei – Familyride
8 sep - Freshride
17 nov – Marathonride

Voor meer informatie:
Freshriders
www.freshriders.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018