Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
SloveniŽ wil nieuw beleid voor biologische landbouw

Tijdens een paneldiscussie over de ontwikkeling van biologische landbouw afgelopen dinsdag in Ljubljana stelde landbouwminister Dejan éidan dat SloveniŽ nieuw beleid nodig heeft om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden.

Terwijl het aantal biologische bedrijven in SloveniŽ toeneemt, worden consumenten niet voldoende geÔnformeerd over biologische producten Ė aldus een belangrijke observatie tijdens het evenement dat gehouden werd door de nationale raad, het ministerie van landbouw, de vereniging van biologische producenten en door de Kamer van landbouw en bosbouw.

Volgens een artikel op total-slovenia-news.com moeten telers eveneens worden onderwezen op het gebied van alle nieuwe technologieŽn die nu beschikbaar zijn.

Minister éidan gaf aan dat toen de eerdere strategieŽn, besluiten en resoluties ten aanzien van biologische productie werden opgesteld, de situatie nog heel anders was dan tegenwoordig. Dit is waarom er nieuwe besluiten moeten worden genomen. Volgens de minister is SloveniŽ geschikt voor biologische landbouw en verbetert het eveneens de kwaliteit van het drinkwater. "Dit is het beste te verduurzamen door milieuvriendelijke productievormen."Publicatiedatum: 7-3-2018
Auteur: Andre van der Wiel
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: