Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Camposol boekt 65% meer winst over 2017

Tholen – Het Peruaanse Camposol heef de boeken van vorig jaar afgesloten met een fors hogere winst. Het bedrijf hield onder de streep 125,5 miljoen dollar over, wat 65% meer is dan in het voorgaande jaar.

De omzet steeg met 33,2% naar 368,4 miljoen dollar. Die stijging is vooral te danken aan de hogere prijs voor avocado's en mandarijnen en een verandering in het zeevruchten onderdeel. De EBITDA marge steeg van 27,5% over 2016 naar 34% vorig jaar.

De vooruitzichten voor de producten in het assortiment zijn "uitstekend". "De consumptie van avocado en blauwe bessen blijft stijgen en er is nog ruimte in de belangrijkste markten. Het bedrijf verwacht een goede vraag naar deze producten in Noord-Amerika, Europa en Azië," aldus Camposol in het persbericht.

"Onze strategische beslissing om te focussen op gezonde en verse producten en een directe lijn naar de markten te ontwikkelen, heeft een sterk resultaat opgeleverd over 2017," aldus Jorge Ramirez Rubio, CEO van Camposol. "We hebben succesvol het volume blauwe bessen en garnalen vergroot."

Klik hier om de cijfers te bekijken.


Publicatiedatum: 23-2-2018
Auteur: Rudolf Mulderij
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: