Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Omzetdaling Greenyard vlakt af

De omzetdaling, die het Belgische Greenyard in de eerste helft van het boekjaar 2017/2018 noteerde, vlakt af. Dat blijkt uit de publicatie van de cijfers over het derde kwartaal. De groep haalde een omzet van 995,6 miljoen euro, wat stabiel is in vergelijking met het voorgaande boekjaar. Op vergelijkbare basis verbeterde de omzetontwikkeling van -2% in het eerste halfjaar tot -0,4% in het derde kwartaal.

De divisies Fresh en Long Fresh realiseerden een omzetdaling. Voor Fresh was dat op vergelijkbare basis 0,7% tegen -2,2% in het eerste halfjaar. Voor Long Fresh bleef de daling stabiel ten opzichte van de eerste zes maanden. Horticulture realiseerde een omzetgroei van twee cijfers. Daarmee "wordt het groeipotentieel van het segment bevestigd," zo concludeert het bedrijf in het persbericht. De integratie van Mykogen droeg aanzienlijk bij aan de groei in dit segment die in totaal de 40% overschreed.

Sinds de start van het boekjaar staat de omzet op 3,09 miljard euro, wat overeenkomt met een omzetdaling op vergelijkbare basis van 1,5%. Dat is een verbetering ten opzichte van de -2% die in het eerste halfjaar genoteerd werd.

klik hier om de kwartaalcijfers te bekijken
.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018