Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Verfrut en Robinson Fresh bieden geïntegreerd fruitaanbod aan op Europese markt

Robinson Fresh, een divisie van C.H. Robinson, is nu de eerste aanbieder van Verfrut producten in Europa. Verfrut is een van de grootste fruittelers in Zuid-Amerika met producten zoals druiven, appelen, steenfruit, kersen, peren, kiwi's, clementines en biologische bananen. Met deze strategische alliantie voegen de bedrijven expertise in coldchain logistiek en fruit samen om een meer geïntegreerd fruitaanbod te bieden aan Europeanen.

"Wanneer we hoorden dat Verfrut op zoek was naar mogelijkheden om uit te breiden naar de Europese markt, wisten we dat we samen konden werken om deze premium producten aan onze klanten aan te bieden," zei Robert Walsleben, Europees directeur van Robinson Fresh. "Verfrut is een van de grootste fruittelers van Chili en Peru. Ze beschikken over significante productie en leveren smaakvolle producten aan hun klanten. Europeanen zullen van dit Zuid-Amerikaanse fruit genieten wanneer ze het direct op hun plaatselijke markt kunnen kopen. "

In de nieuwe zakenrelatie biedt Robinson Fresh klantgebaseerde oplossingen voor de gehele toeleveringsketen, inclusief globale logistiek en een goede Europese infrastructuur. Verfrut concentreert zich op het bieden van ervaring op het gebied van premium telen en verpakken vanuit Zuid-Amerika.

"We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van Robinson Fresh's capaciteiten en marktkennis in combinatie met ons productbereik en technische kennis perfect is om samen in de Europese markt te groeien," zei Ignacio Donoso, directeur van new business development en offshore kantoor van Verfrut. "Door met Robinson Fresh in Europa te werken, geloven we dat meer Europese klanten kunnen genieten van de smaak van ons Zuid-Amerikaanse fruit."


Voor meer informatie: 
Robinson Fresh
Liz Erickson Monson
Senior Communication Specialist
+1320 444 2733


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018