Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

5 moestuinpotjes in spaaractie AH

Na drie succesvolle oogstjaren start Albert Heijn op 26 februari haar vierde moestuinactie. Dit jaar zijn er 5 soorten: cherrytomaat, radijs, komkommer, wortel en zonnebloem. Dat zijn er minder dan vorige jaren waarbij er 20 soorten moestuimpotjes waren. "Dit bleken de favoriete moestuintjes van onze klanten. We hebben ze dan ook veelvuldig voorbij zien komen op social media", vermeldt Albert Heijn als reden. Nieuw dit jaar zijn de Moestuinkampioenschappen van Nederland: een ludieke competitie om moestuinierders te belonen voor hun eigen teelt.



Cherrytomaat en komkommer werden vaak gepost op social media

"Speciaal voor de fanatieke thuiskwekers organiseert Albert Heijn de Moestuinkampioenschappen, waarbij iedereen met zijn of haar oogst kan meedingen in verschillende categorieën. De snelst groeiende radijs strijdt mee voor de Rapste Radijs Award, de grootste komkommer wordt beloond met de Komkommaarop Award en de gekste wortel wint de Buitenpeentjes Award. En mocht het nou allemaal niet zo'n succes zijn, dan is er altijd nog de Troostprei Award", schrijft AH.



AH Moestuin-app
Om tot een goede oogst te komen, is aandacht, verzorging én geduld nodig. Voor tips, tricks en handige weetjes is er de vorig jaar geintroduceerde Albert Heijn Moestuintje-app. De thuiskweker ontvangt, op basis van de verzamelde plantjes, gerichte tips en reminders om het meeste uit de moestuin te halen. Net als voorgaande jaren staan de moestuinexperts van IVN Natuureducatie weer voor iedereen klaar om alle vragen over de teelt van de moestuintjes te beantwoorden.

De AH Moestuintjesactie loopt van 26 februari tot en met 11 maart. Bij besteding van 15 euro ontvangen consumenten één moestuinpotje.

Publicatiedatum: