Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Alvarpack: verpakkingen voor gesneden groenten

"Tegenover onze klanten stellen wij ons liever voor als partner dan als leverancier. Ik denk dat dit de reden van ons succes is: de benadering van onze klanten. Daarom hebben bedrijven ons eerst op de proef gesteld en vervolgens kregen we steeds meer werk toevertrouwd tot het punt waarop we een referentiebedrijf voor hen werden." Dat zegt Marco Alvares, managing director van Alvarpack. Het bedrijf legt zich toe op verpakkingen voor gesneden groenten.


Marco Alvares

Het bedrijf is in 2003 opgericht en inmiddels speelt het een belangrijke rol in de verpakkingssector.

"We hebben een anti-condensfilm die door gebruikers wordt aangeduid als een van de best verkrijgbare op de markt, maar we hebben ook een eigen grafische studio. Daarnaast hebben we ook een laboratorium dat is uitgerust om de film in alle stadia van de productie te analyseren," vertelt Alvares.

Het bedrijf maakt flexografische afdrukken met behulp van twee 8-kleurenmachines. Het is ook mogelijk om afdrukken te maken met rotografische techniek, tot 8-10 kleuren. Eveneens beschikt Alvarpack over drie snijmachines en drie lijmmachines. Verder is er nog een laserboormachine met gaten tot een minimale diameter van 50 my, waardoor het mogelijk is de doorlaatbaarheid van de film naar behoefte te vergroten."Ons laboratorium is uitgerust met de modernste apparatuur waarmee we controles kunnen uitvoeren op de inkomende en uitgaande materialen," zegt Alvares.

"Al deze controles hebben ertoe geleid dat we zijn uitgerust met een BRC-certificaat. Naast het voldoen aan de HACCP-criteria hechten we ook veel belang aan de traceerbaarheid van onze producten. We garanderen niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid voor eindgebruikers volgens wettelijke bepalingen," concludeert Alvares.

Contact:
Alvarpack srl

Postadres:
Centro Direzionale
40016 interporto Bologna
San Giorgio di Piano (BO) - ITALIË
Tel.: +39 051 66 50 541
Fax: +39 051 66 51 834
Email: info@alvapack.it
Web: www.alvarpack.it

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018