Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Agristo zoekt honderd Potatoholics

Op vrijdag 8 december heeft Agristo haar nieuwe productiesite langs
de expresweg in Wielsbeke officieel ingehuldigd. Sinds 1 oktober is Agristo er ook gestart met de productie van friet, nadat begin 2017 de verpakkingsafdeling al in gebruik werd genomen. Hiermee is de producent van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten klaar met de eerste stap in haar uitbreiding van de productiecapaciteit.

Sinds begin oktober wordt er op de site Wielsbeke al gewerkt van maandag tot zaterdagochtend. Hiervoor rekent Agristo dagelijks op 80 medewerkers. Vanaf januari starten ook de weekendploegen op, waardoor er op deze site dan al 115 medewerkers zullen werken. Onlangs werd eveneens beslist om begin 2019 ook de tweede productielijn op te starten. Voor deze tweede lijn zal het bedrijf opnieuw op zoek gaan naar 60 nieuwe medewerkers voor de site in Wielsbeke. Om deze medewerkers de nodige opleiding te kunnen geven, wil Agristo in januari al beginnen met werven. Aangezien de andere vestigingen ook blijven groeien zal Agristo zo'n 100-tal vacatures hebben openstaan.

Met een nieuwe campagne is Agristo op zoek naar 'Potatoholics'. "Potatoholics zijn mensen die echt helemaal weg zijn van aardappelen. Ze staan ermee op en gaan ermee slapen. De oplossing hiervoor: een job bij Agristo", aldus Agristo.Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018