Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BelOrta's Friseline wint in de categorie Traiteur

Goud voor Friseline op Gouden Tavola

De frisse groente Friseline, die sinds vorig jaar te verkrijgen is bij BelOrta, heeft de Gouden Tavola 2018 gewonnen in de categorie Traiteur. De wedstrijd Gouden Tavola bekroont de beste innovaties in voeding en drank. Friseline is een nieuwkomer op saladegebied die de jury heeft weten in te pakken met haar karaktervolle smaak en frisse uiterlijk.


Team BelOrta met de prijs

Fris, krokant en eenvoudige bereiding
Friseline is het resultaat van 20 jaar selectie door natuurlijke kruisingen van verschillende soorten andijvie. Je herkent deze nieuwe groente door haar mooie en frivole verschijning. De fijne, spitse bladeren hebben een aantrekkelijke gele kleur en blijven lang vers en krokant. Het frivole zit hem in de gekrulde rand."Er zijn nauwelijks bewerkingen nodig en dat maakt van deze crunchy groente het perfecte ingrediënt voor een frisse salade. Van aperitiefhapjes tot kaasschotels, met Friseline kan je in een handomdraai een lekker gerecht op tafel toveren. Zowel qua smaak als qua presentatie is Friseline een zeer geraffineerde groente. We zijn heel blij met deze prestigieuze prijs", aldus Jo Lambrecht, commercieel manager van BelOrta.


De Friseline met haar frivole gekrulde rand

Gouden Tavola
Tavola is de vakbeurs voor foodprofessionals van over de hele wereld met een voorliefde voor fijne en verse voeding. De delicatessen van hoge kwaliteit maken van Tavola het tweejaarlijks evenement voor de community van de food retail. Het driedaags evenement onderscheidt zich door haar specialisatie in de niche van premium food & drinks en door de sterke marktleiders en ambachtelijke producenten die een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en kwaliteitsproducten presenteren. Een professionele jury bekroont de beste innovaties met sterk commercieel potentieel met een gouden Tavola. Daarnaast zijn ook criteria als verpakking, marketing, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid bepalend tijdens de jurering.
 
Proef de Friseline op stand 116
Op 11, 12 en 13 maart zal BelOrta voor de tweede keer haar programma presenteren op de Tavola beurs. In de kijker staat de krokante Friseline die, naast de andere genomineerde producten, geproefd kan worden op de centrale Rambla. Alle bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op één van de 12 bekroonde producten en zo mee de Gouden Tavola Publieksprijs 2018 bepalen. Daarenboven zal er op de BelOrta stand een reeks verse groenten, fruit en kruiden uitgestald worden, geselecteerd voor een professioneel publiek. 

Voor meer informatie:
BelOrta
Sofie Lambrecht
Divisiehoofd Marketing
+32 (0)15 56 52 92

Publicatiedatum: