Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Acorbat 2018

Ecuador organiseert belangrijk bananenevenement

De 12e internationale Acorbat-bijeenkomst is het belangrijkste evenement in de bananensector. Vertegenwoordigers komen daar samen om meningen, nieuwe project en technologieën uit te wisselen. Ook wordt het beleid gedefinieerd wat betreft de bananenexport. Acorbat brengt zo de verschillende betrokkenen bij de keten van de (bak)bananenteelt met elkaar in contact.

De bijeenkomst vindt dit jaar plaats in Miami van 2 tot 4 mei. Ecuador is de speciale gast én de organisator van deze nieuwste editie.


Van links naar rechts: Dr. Mario Orozco – Santos (lid van het Internationaal Wetenschappelijk Comité Acorbat), Ing. Víctor Hugo Quimí (vicepresident van Acorbat Internationaal), Dr. Jorge Sandoval (directeur van Acorbat Internationaal en het Wetenschappelijk Comité), Econ. Ricardo Baquerizo (directeur van Expoplaza), Dr. Gerardo Cayon (lid van het Internationaal Wetenschappelijk Comité Acorbat)

Afgelopen week zijn de organisatoren (te zien op de foto hierboven) bijeengekomen om de onderwerpen te bespreken die dit jaar tijdens het evenement zullen worden gehandeld. 

Hoewel Ecuador het evenement organiseert, kan het niet plaatsvinden in dat land. Er is namelijk tijdens een eerdere editie afgesproken dat de bijeenkomst niet meer zal plaatsvinden in een land waar bananen geteeld worden totdat er een oplossing is gevonden voor fusariumrot.

Klik hier voor meer informatie over het evenement. 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018