Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Nieuw: witte kiwi's

Er is een nieuw kiwiras! Het gaat om een witte variëteit met de naam White. Deze is geregistreerd in China en heeft een hoger gehalte aan L-ascorbinezuur (AsA) (van 5,69 tot 11,37 g / kg) vergeleken met andere variëteiten. L-ascorbinezuur is algemeen bekend als vitamine C. 

De White kiwi is gewild om zijn grootte en smaak en daarnaast is deze kiwi gemakkelijk te pellen, zoals een banaan.





Bron: Zhen-Ye Jiang, Yu Zhong, Jian Zheng, Maratab Ali, Guo-Dong Liu, Xiao-Lin Zheng, 'L-ascorbic acid metabolism in an ascorbate-rich kiwifruit (Actinidia. Eriantha Benth.) cv. 'White' during postharvest', 2018, Plant Physiology and Biochemistry.

Publicatiedatum: 15-2-2018

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: