Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw: witte kiwi's

Er is een nieuw kiwiras! Het gaat om een witte variëteit met de naam White. Deze is geregistreerd in China en heeft een hoger gehalte aan L-ascorbinezuur (AsA) (van 5,69 tot 11,37 g / kg) vergeleken met andere variëteiten. L-ascorbinezuur is algemeen bekend als vitamine C. 

De White kiwi is gewild om zijn grootte en smaak en daarnaast is deze kiwi gemakkelijk te pellen, zoals een banaan.





Bron: Zhen-Ye Jiang, Yu Zhong, Jian Zheng, Maratab Ali, Guo-Dong Liu, Xiao-Lin Zheng, 'L-ascorbic acid metabolism in an ascorbate-rich kiwifruit (Actinidia. Eriantha Benth.) cv. 'White' during postharvest', 2018, Plant Physiology and Biochemistry.

Publicatiedatum :



Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018