Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laura Rozendal, OTC-Holland:

"Sweet Sapphire valt extra op in het schap"

Tholen - Onlangs waren via OTC-Holland voor het eerst zogenaamde 'finger grapes' verkrijgbaar. "We kunnen terugkijken op een succesvolle verkoopervaring", stond al te lezen op de twitterpagina van OTC. Laura Rozendal kan dit bevestigen. "Het was de eerste keer dat we deze bijzondere druiven in ons assortiment hadden. Het ging om een heel kleine partij van de 'finger grapes'. De 'Sweet Sapphire'-druif is afkomstig uit Zuid-Afrika. Dankzij de bijzondere vorm vallen ze natuurlijk extra op in het schap. De langwerpige vorm is een raseigenschap van deze druif. De druiven zijn heel zoet en daardoor heel lekker van smaak."



De verkoop is heel goed gegaan, zo geeft Laura aan. "We waren snel door de voorraad heen. Belangstellende afnemers kunnen een proefdoosje bij onze accountmanagers aanvragen, zodat ze de smaak kunnen ervaren en daarmee kunnen beslissen of ze volgend jaar mee willen doen."

OTC-Holland ondersteunt telers en leveranciers wereldwijd bij de verkoop en distributie van biologische groenten en fruit. De activiteiten van OTC-Holland groeien nog altijd door, bevestigt Laura. "We gaan ons team de komende tijd nog verder uitbreiden. We willen onszelf blijven uitdagen en daarom blijven we onder meer inzetten op onze supply development projecten." Een voorbeeld van zo'n project is de nauwe samenwerking met partner Sanlé Sechage Export uit Banfora in Burkina Faso. Vorig jaar is geïnvesteerd in de bouw van een nieuw pakstation met mangosorteerlijn en inmiddels ook een nieuwe koelkamer. Sanlé is al jaren de vaste leverancier van biologische mango's aan OTC, waarvan er volgende maand weer nieuwe mango's van bij OTC verkrijgbaar zijn. 

Voor meer informatie:

Laura Rozendal
OTC-Holland
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad
T: 0320-289683
laura@otcholland.com
www.otcholland.com