Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Boodschappendienst Stockon slaat supermarkt over

Stockon is de eerste partij in Nederland die boodschappen rechtstreeks van de producent aan de consument gaat leveren, zegt co-founder Stephan Bosman. Daardoor kunnen ze voordelig aanbieden en gratis, door heel Nederland, bezorgen (vanaf 25 euro). Hoe meer je bestelt, hoe meer korting. Nu gaat het nog om houdbare producten maar klanten kunnen zelf aangeven wat ze in het assortiment missen en dan worden die wensen meegenomen, zegt Stockon in het persbericht.

Alles draait om gemak
De totale boodschappenmarkt zet jaarlijks maar liefst 35 miljard euro om. Stockon verwacht dat deze markt groeit van 3% richting de 20%. De consument die online shopt, zoekt daarbij vooral gemak. Stockon speelt hier op in met een vernieuwende app die leert van het thuisverbruik waardoor consumenten de voorraad op peil kunnen houden.
Het concept is dat je geen losse boodschappenlijstjes samenstelt maar dat je éénmalig een digitale voorraadkast aanlegt. Elke 2 weken volgt er een levering die je natuurlijk kan pauzeren of aanpassen indien de situatie daar om vraagt. Vóór iedere levering doet de app een suggestie over welke producten aangevuld moeten worden, gebaseerd op verbruik, gezinssamenstelling en persoonlijke voorkeuren. Zo krijgt de app de inzichten om het leven van consumenten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Eerst houdbaar
Volgens Rene Hansen, co-founder, zal het assortiment bij de start zich voornamelijk richten op het bezorgen van houdbare producten. Hansen geeft aan dat Stockon de ambitie heeft om het assortiment in de loop van de tijd snel uit te breiden. Dit zal mede gebeuren op basis van de feedback van de klanten. Wanneer een consument iets mist in het assortiment, kunnen ze een chatberichtje naar de customer care via de app of de website sturen. Die wensen worden dan meegenomen.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018