Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Auberginekwekerij Zwinkels geeft verkoop uit handen aan STC International

De eerste aubergines zijn beschikbaar bij kwekerij Zwinkels. De familie Zwinkels geeft de totale verkoop van zijn product uit handen aan STC International B.V. De samenwerking zorgt ervoor dat STC International een verlengstuk is voor de kweker naar de klant. "STC International B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van groenten. Daarnaast doen we direct zaken met de klant en verkorten we hiermee de keten," licht Peet Zwinkels toe.


Angela Zwinkels van kwekerij Zwinkels (L) samen met Jan van der Kaden van STC International B.V. (R) met de eerste aubergines van dit seizoen.

STC International B.V.
STC staat voor zaken doen direct met de bron: Source To Customer. STC richt zich op bemiddeling tussen de vraag en het aanbod in de markt wereldwijd. Jan van der Kaden: "We zijn trots dat de familie Zwinkels vertrouwen heeft in STC International B.V. voor de verkoop van hun product. Samen met de teler bepalen we de strategie naar de eindklant. Om het verkoopproces te managen is er een softwaremodule op maat ontwikkeld om direct inzage te hebben in de voorraad bij de teler en het op afstand managen van de orderverwerking. Op deze wijze is de efficiëntie van het verkoopproces geborgd." Vanaf heden zijn de aubergines van kwekerij Zwinkels verkrijgbaar bij STC International B.V.


Nieuwe productlijn Méditerranée gelegd verpakt met merklabel.

Nieuwe productlijn
De parel onder de aubergines zijn de aubergines gevoerd onder het nieuwe merk Méditerranée. Méditerranée-aubergines zijn speciaal geselecteerde aubergines die gelegd verpakt worden. De verpakkingsdoos wordt ontworpen om de gelegde aubergines op een professionele manier te positioneren en te presenteren aan de klant. Alle Méditerranée-aubergines worden voorzien van een aantrekkelijk merklabel. Voor de consument is er een website beschikbaar met allerlei inspirerende aubergine gerechten.

Voor meer informatie:
STC International
+31(0)174 75 29 50
info@stcint.eu
www.stcint.eu

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018