Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Fruits de Ponent en Anecoop verstevigen samenwerking

De Spaanse handelscoöperatie Fruits de Ponent en Anecoop verstevigen hun commerciële samenwerking. Met deze samenwerking verstevigd Anecoop haar basis in de Ebro Vallei, waar het in 2015 al een kantoor opende.

"Na 25 jaar in de markt hebben we deze alliantie overwogen met het doel om te blijven groeien en bruikbare synergieën voor Anecoop en Fruits de Ponent te delen," aldus Sebastià Escarp, CEO van Fruits de Ponent.

Anecoop's CEO, Alejandro Monzón, reageert dat de incorporatie met de partner Fruit de Ponent, waarmee al jaren samengewerkt wordt, "ons in staat stelt om onze soliditeit te verstevigen met een krachtige structuur die we samen opgebouwd hebben. Vandaag is het een eer dat Fruit de Ponent en Anecoop onderdeel van hetzelfde project zijn."

Fruits de Ponent produceert 62.000 ton fruit op jaarbasis, variërend van perziken en nectarines, platte perziken tot peren en appelen. Daarnaast heeft het amandelen, granen en olijfolie in het assortiment. Het bedrijf exporteert naar 50 landen op vier continenten.

Sinds de oprichting in 1975 is Anecoop uitgegroeid tot één van de grootste internationale bedrijven in de distributie van citrus, groenten, fruit en wijn.

Bron: Fruitsponent.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018