Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fruits de Ponent en Anecoop verstevigen samenwerking

De Spaanse handelscoŲperatie Fruits de Ponent en Anecoop verstevigen hun commerciŽle samenwerking. Met deze samenwerking verstevigd Anecoop haar basis in de  Ebro Vallei, waar het in 2015 al een kantoor opende.

"Na 25 jaar in de markt hebben we deze alliantie overwogen met het doel om te blijven groeien en bruikbare synergieŽn voor Anecoop en Fruits de Ponent te delen," aldus Sebastiŗ Escarp, CEO van Fruits de Ponent.

Anecoop's CEO, Alejandro Monzůn, reageert dat de incorporatie met de partner Fruit de Ponent, waarmee al jaren samengewerkt wordt, "ons in staat stelt om onze soliditeit te verstevigen met een krachtige structuur die we samen opgebouwd hebben. Vandaag is het een eer dat Fruit de Ponent en Anecoop onderdeel van hetzelfde project zijn."

Fruits de Ponent produceert 62.000 ton fruit op jaarbasis, variŽrend van perziken en nectarines, platte perziken tot peren en appelen. Daarnaast heeft het amandelen, granen en olijfolie in het assortiment. Het bedrijf exporteert naar 50 landen op vier continenten.

Sinds de oprichting in 1975 is Anecoop uitgegroeid tot ťťn van de grootste internationale bedrijven in de distributie van citrus, groenten, fruit en wijn.

Bron: Fruitsponent.com

Publicatiedatum: 12-2-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: