Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Alle soorten fruit etiketteren met nieuw labelsysteem

Automatisch alle fruitsoorten voorzien van een label. Maak kennis met de nieuwe Accu-Label print & apply systemen van De Koningh Coding & Labeling die speciaal ontwikkeld zijn voor de fruitsector. De meest succesvolle realtime print & apply oplossing op de markt.

Herkenbaarheid in één oogopslag
De Accu-Label print & apply systemen zijn voorzien van HP Inkjet technologie. Dit is de beste manier om op hoge snelheid fruitlabels in te printen en aan te brengen. De inkt hecht uitstekend op fruitlabels en is krasvast. Door te kiezen voor fruitlabeling trekt het fruit meer aandacht in de schappen. Daarmee is het een promotiemiddel om de verkoop van fruit te stimuleren.

Label alle fruitsoorten
De Accu-Label machines voorzien alle fruitsoorten realtime van labels met de hoogste betrouwbaarheid. Ideaal voor het etiketteren van appels, peren, kiwi's, avocado's en nog veel meer. Zelfs nat fruit wordt zonder problemen gelabeld. Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar. Van automatisch etiketteren met camerasysteem tot het handmatig labelen van los fruit. 

Hoogwaardige fruit label systemen
 "Veel van onze klanten zijn werkzaam in de AGF branche. Wij kennen deze markt en uitdagingen op het gebied van coderen en etiketteren uitstekend. Vandaar dat wij de fruitlabelsystemen zien als een perfecte aanvulling op ons assortiment.", aldus Bert-Jan Dijk, directeur van De Koningh Coding & Labeling. "Met de Accu-Label print & apply systemen kan de labelvoorraad beperkt worden tot rollen met alleen voorbedrukte logo's. Alle overige (variabele) informatie kan realtime ingeprint worden. Bijvoorbeeld unieke teksten, barcodes en PLU-codes afgestemd per fruitsoort.".Milieuvriendelijke fruit labels
De fruitlabels zijn gemaakt van dun, hoogwaardig biologisch afbreekbaar papier. Deze fruitlabels zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen. Bovendien is de liner gemaakt van volledig recyclebaar kunststof (PET) folie.

Voor meer informatie:
De Koningh Coding & Labeling
Geograaf 8
6921EW Duiven
T: +31267410000

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018