Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse Berni conserven populair in Rusland

In 2017 hebben een aantal producten van het Italiaanse merk Berni de Russische markt veroverd, waaronder de gedroogde tomaten, gegrilde artisjokken en de zoute kappertjes. De Berni producten zijn in Rusland te koop bij supermarkten van de Perekrestok keten en bij de Urali Semaya keten in Perm.



Dankzij een goed gecoördineerde marketing actie heeft de Russische consument een aantal producten kunnen proeven die voor hen tot nu toe onbekend waren.


De tomaten kosten 239 roebel, ongeveer €3,41

Op dit moment vormt Rusland na Zuid-Korea de belangrijkste buitenlandse markt voor het merk Berni, dat onderdeel uitmaakt van de Pucci Group. Ook het gelijknamige merk Pucci, dat ook het historische Franse merk Louit Frères omvat, is Rusland een belangrijke markt.



"De Russische consument heeft waardering voor de authenticiteit van 'Made in Italy' producten en en daarom hebben we besloten om te werken met tweetalige labels zodat nog eens extra wordt benadrukt dat het om producten uit Italië gaat," zegt Evgeniya Kravchenko, agente van de Pucci Group in Rusland. (foto rechts)
 
"Sommige producten waren niet bekend bij Russische consumenten. Velen van hen hadden bijvoorbeeld nog nooit kappertjes of een artisjok geproefd. Pucci heeft daarom verschillende proeverijen gepland in de supermarkten zodat de Russische klanten vertrouw raken met de smaak."

"We hadden niet verwacht dat we de Russische markt zo snel konden veroveren. We hebben vertrouwen in de lokale spelers en in deze grote, snel groeiende markt en daarom hebben we besloten om de Prodexpo-beurs in Moskou bij te wonen. Op deze manier kunnen we onze producten presenteren en nog meer nieuwe klanten aan ons bestand toevoegen," zegt Matteo Montoschi, export manager van de Pucci Group.

De Pucci Group Pucci zal van 5 tot 9 februari 2018 aanwezig zijn bij Prodexpo in Moskou. Het standnummer is 1E12 in Hal 1.

Contact:
Pucci Srl
Via Tomba 15/1
48022 Lugo (RA) - Italië
Tel.: (+39) 0545 31950
Fax: (+39) 0543 31843
Email: info@pucci.it
Web: www.pucci.it
Publicatiedatum: