Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Inspiratiesessie platform online sales activiteiten

Online sales houdt meer in dan het optuigen van een webpagina, dat wordt meer en meer duidelijk. De Australian Agricultural Company, een van de grootste Agri bedrijven in Australië had tot eind 2016 geen geschikt platform voor hun sales activiteiten. "Ook US Food, de grootste Amerikaanse Distributeur voor restaurants, zocht naar een online omgeving voor gepersonaliseerde catalogussen waar rekening werd gehouden met prijzen per volume, verschillend voor iedere klant. Voor Schreiber Foods ontbrak een 360 graden klanten overzicht, waardoor sales processen complex waren en geen nieuwe producten werden voorgesteld aan bestaande klanten", vertellen Oracle CX specialisten Jelmer Vet en Duco Boomsma.

Voorbeelden
Het zijn enkele voorbeelden uit de portfolio van Food en Agri organisaties waarbij Oracle CX technology is ingezet om sales en marketing processen te verbeteren en automatiseren. Voor Nederlandse bedrijven die willen inzetten op online sales organiseert Oracle CX op 8 maart de Oracle Food & AGF Inspiratiesessie in Kameryck.

Trends

Om technologieën en trends vanuit de praktijk te visualiseren, is Rob Morren uitgenodigd van de sector Banker Food van ABN AMRO. Rob is een expert in het identificeren van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche en zal vertellen over hoe om te gaan met data, sourcing en ketenintegriteit, welke steeds belangrijker worden. Hierna wordt dieper in gegaan op de laatste trends in sales, customer service en marketing/communicatie door verschillende product specialisten van Oracle Digital.

"Als opvolging van deze inspiratie sessie willen we graag met deelnemers om de tafel voor een "Readiness Assessment". Tijdens dit assessment komen Oracle's CX specialisten bij u langs om gezamenlijk een digitale roadmap voor de komende jaren te definiëren."


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018