Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Topseal, Fill Seal en Thermoformmachines

Menno de Boer nieuwe projectmanager ILPRA Benelux

Met ingang van 1 november 2017 is Menno de Boer bij Ilpra Benelux in dienst gekomen als projectmanager voor de Benelux. Menno heeft hiervoor 25 jaar gewerkt bij MARFO waar hij als manager verantwoordelijk was voor de techniek en technische productieprocessen. 

Ook dit jaar is Ilpra Benelux weer aanwezig op de Fruit Logistica op de stand van Ilpra Spa. Hier zal ook Menno voor het eerst aanwezig zijn namens Ilpra Benelux.




Topseal
Topseal van groenten- en fruitverpakkingen neemt enorm toe de laatste jaren. Het biedt onder andere voordelen op gebied van presentatie, materiaalbesparing, efficiency en houdbaarheidsverlenging. 

Ilpra Benelux biedt bedrijven een scala aan mogelijkheden op dat gebied van kleinere semiautomatische topsealmachines tot grote volautomatische verpakkingslijnen. De machines zijn compact, eenvoudig te bedienen en om te stellen en voor elke gewenste capaciteit is er een machine verkrijgbaar. 

De stand van Ilpra is te vinden in hal 3.1 – stand C-06 

Voor meer informatie:
Ilpra Benelux BV
Hermesweg 19
3771 ND BARNEVELD
+31 342 404 730


Publicatiedatum: