Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw zachtfruitmerk Sweet and Sunny

Tijdens de Fruit Logistica introduceert The Greenery haar nieuwe zachtfruitmerk Sweet and Sunny. Voor het merk worden uitsluitend de beste rassen voor aardbeien, blauwe en rode bessen, frambozen en bramen geselecteerd waardoor de consument altijd verzekerd is van heerlijk zoet en sappig zachtfruit.

Consumenten willen steeds meer gezond genieten. Specifiek zachtfruit is de ideale manier om gezond te snoepen. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen, rode bessen en bramen heerlijk zoet van smaak en extra sappig. Ze zijn speciaal geselecteerd bij de beste telers in o.a. Nederland, Spanje en Zuid-Amerika, zodat de consument het hele jaar door verzekerd is van het lekkerste zachtfruit.

Samen met telers, agronomisten en internationale veredelaars is The Greenery altijd op zoek naar de beste rassen in zachtfruit. Met twee eigen locaties voor het testen van nieuwe variëteiten en in nauw overleg met een eigen agronomist en telers worden rassen in teeltconcepten opgenomen en vermarkt. Alleen de best geselecteerde zachtfruitrassen komen in aanmerking voor het merk Sweet and Sunny. Deze rassen blinken uit in smaak en uitstraling waarbij de randvoorwaarden kwaliteit en houdbaarheid niet uit het oog zijn verloren.Herkenbare verpakking
Het zachtfruit van Sweet and Sunny is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Met de opvallende kleur roze is het concept onderscheidend in het schap. Aardbeien worden geleverd in o.a. diverse schalen (met deksel of hersluitbare topseal). Frambozen, blauwe bessen, rode bessen en bramen worden geleverd in hersluitbare topseal. Afwijkende verpakkingswensen zijn bespreekbaar.

Maak een zonnige foto tijdens de Fruit Logistica
Wilt u meer weten over Sweet and Sunny. Bezoek de Greenery-stand tijdens de Fruit Logistica in Berlijn en maak een zonnige foto bij onze fotodames: Hal 1.2 – stand B-19.

Voor meer informatie:
Afdeling Zachtfruit
The Greenery


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018