Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw zachtfruitmerk Sweet and Sunny

Tijdens de Fruit Logistica introduceert The Greenery haar nieuwe zachtfruitmerk Sweet and Sunny. Voor het merk worden uitsluitend de beste rassen voor aardbeien, blauwe en rode bessen, frambozen en bramen geselecteerd waardoor de consument altijd verzekerd is van heerlijk zoet en sappig zachtfruit.

Consumenten willen steeds meer gezond genieten. Specifiek zachtfruit is de ideale manier om gezond te snoepen. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen, rode bessen en bramen heerlijk zoet van smaak en extra sappig. Ze zijn speciaal geselecteerd bij de beste telers in o.a. Nederland, Spanje en Zuid-Amerika, zodat de consument het hele jaar door verzekerd is van het lekkerste zachtfruit.

Samen met telers, agronomisten en internationale veredelaars is The Greenery altijd op zoek naar de beste rassen in zachtfruit. Met twee eigen locaties voor het testen van nieuwe variëteiten en in nauw overleg met een eigen agronomist en telers worden rassen in teeltconcepten opgenomen en vermarkt. Alleen de best geselecteerde zachtfruitrassen komen in aanmerking voor het merk Sweet and Sunny. Deze rassen blinken uit in smaak en uitstraling waarbij de randvoorwaarden kwaliteit en houdbaarheid niet uit het oog zijn verloren.



Herkenbare verpakking
Het zachtfruit van Sweet and Sunny is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Met de opvallende kleur roze is het concept onderscheidend in het schap. Aardbeien worden geleverd in o.a. diverse schalen (met deksel of hersluitbare topseal). Frambozen, blauwe bessen, rode bessen en bramen worden geleverd in hersluitbare topseal. Afwijkende verpakkingswensen zijn bespreekbaar.

Maak een zonnige foto tijdens de Fruit Logistica
Wilt u meer weten over Sweet and Sunny. Bezoek de Greenery-stand tijdens de Fruit Logistica in Berlijn en maak een zonnige foto bij onze fotodames: Hal 1.2 – stand B-19.

Voor meer informatie:
Afdeling Zachtfruit
The Greenery

Publicatiedatum: