Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
EasytoGrill, EasytoSnack en EasytoCook

Restyling Easyto-lijn

Valstar zal op de Fruit Logistica een vernieuwde look van het merk Easyto presenteren. Met de producten van Easyto kan de consument snel en gemakkelijk groenten op tafel zetten. Valstar heeft het merk twee jaar geleden geïntroduceerd. Na deze succesvolle jaren is het klaar voor de volgende stap. Daarom kreeg het merk een nieuw logo, nieuwe verpakking en een andere look.



Easyto bestaat uit verschillende lijnen: EasytoGrill, EasytoSnack en EasytoCook. De EasytoGrill lijn bestaat uit verschillende groenten voor op de barbecue of oven met bijpassende kruiden en olies. Een Guacamole pakket met alle benodigde ingrediënten in een handige verpakking hoort bij de EasytoCook lijn. EasytoSnack is voor verschillende snackgroenten.

De nieuwe uitstraling van de producten zijn frisser en hebben een duidelijkere communicatie van wat het pakket de consument biedt. Ook staat er beschreven hoe lang de consument nodig heeft om het gerecht op tafel te zetten en voor hoeveel personen het is. De verpakking ziet er uit als een 'tasje', wat het gevoel van gemak en de versheid van de markt geeft. Stop de groenten in je tas en geniet van de smaakvolle gerechten van Easyto!

Valstar is als standhouder present op de Fruit Logistica: hal 3.2, stand C-26.

Voor meer informatie:
Ildi van Wingerden
Valstar
ABC Westland 110
2685 DB Poeldijk
T: +31 174 530 874
I.vanWingerden@valstar.nl
www.valstar.nl


Publicatiedatum: