Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

The Edwards, Newcastle West

Watermeloenen verkopen in een bar

Afgelopen woensdag begon de verkoop van vers geplukte watermeloenen in café The Edwards in Newcastle West (New South Wales, Australië). Alan Parry van The Edwards, die met het plan was gekomen, zei dat het doel was om lokale telers te ondersteunen en voedselverspilling tegen te gaan. 

Natalie Moore: "Wij kweken geen zaadloze watermeloenen. We proberen expres meloenen met pitjes te telen. We proberen kleinere hoeveelheden te telen en deze dan rechtstreeks aan het publiek te verkopen. Ze zijn goedkoper dan die in de supermarkt. Pitloze watermeloenen hebben namelijk niet dezelfde goede smaak, textuur of kleur die een echte watermeloen moet hebben."
 
Volgens The Herald zijn de meloenen die woensdag in The Edwards werden verkocht, de avond ervoor nog geplukt. Miss Moore zei dat ze 10 ton watermeloenen had geplukt. "Ik heb echt goede biceps."

De watermeloenen, variërend in gewicht van 6 tot 22 kilo, zullen ook te koop zijn bij The Edwards op de komende twee woensdagen of zijn rechtstreeks te krijgen bij de Moore Farm in Wollombi.


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018