Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
The Edwards, Newcastle West

Watermeloenen verkopen in een bar

Afgelopen woensdag begon de verkoop van vers geplukte watermeloenen in café The Edwards in Newcastle West (New South Wales, Australië). Alan Parry van The Edwards, die met het plan was gekomen, zei dat het doel was om lokale telers te ondersteunen en voedselverspilling tegen te gaan. 

Natalie Moore: "Wij kweken geen zaadloze watermeloenen. We proberen expres meloenen met pitjes te telen. We proberen kleinere hoeveelheden te telen en deze dan rechtstreeks aan het publiek te verkopen. Ze zijn goedkoper dan die in de supermarkt. Pitloze watermeloenen hebben namelijk niet dezelfde goede smaak, textuur of kleur die een echte watermeloen moet hebben."
 
Volgens The Herald zijn de meloenen die woensdag in The Edwards werden verkocht, de avond ervoor nog geplukt. Miss Moore zei dat ze 10 ton watermeloenen had geplukt. "Ik heb echt goede biceps."

De watermeloenen, variërend in gewicht van 6 tot 22 kilo, zullen ook te koop zijn bij The Edwards op de komende twee woensdagen of zijn rechtstreeks te krijgen bij de Moore Farm in Wollombi.


Publicatiedatum: 6-2-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: