Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Doerian-koffie bittere ervaring voor Nepalese mannen

Laten we eerlijk zijn: de doerian is hot. Maar betekent dat ook dat je er alle mogelijke producten van moet maken? Niet als het Sapkota Mangal Prasad uit Nepal ligt.

Sapkote proefde voor het eerst doerian-koffie. Hij vond het niet lekker en al na een paar slokjes gooide hij de koffie weg. Vijf minuten later kreeg hij last van misselijkheid en duizeligheid. "Ik kon niet meer goed lopen en later kreeg ik mijn ogen niet eens meer open." 

De star.com publiceerde een videoclip waarin Sapkota hysterisch lijkt, terwijl een andere man ineengezakt op zijn stoel zit. De andere man, Bishnu Shrestha, zegt dat hij zich direct zwak voelde nadat hij een hele kop van de Doerian-koffie op had.

Volgens de honorair consul van Nepal, die beide mannen in het ziekenhuis bezocht, gaat het beter met ze en zullen ze snel naar huis mogen.

De lokale producent van de witte doerian-koffie stond in voor de veiligheid van zijn producten en zei dat het bedrijf voldoet aan alle nodige voorwaarden voor de voedselveiligheid. 

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018