Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Molenaar nieuwe sales manager Het Packhuys

Topseal en flowpackmachines

Ook dit jaar is Het Packhuys weer aanwezig op de Fruit Logistica op de stands van leveranciers Packaging Automation (traysealers) en Redpack (horizontale flowpackers). Hier zal ook de nieuwe salesmanager Jan Molenaar voor het eerst aanwezig zijn.

Packaging Automation
Topseal van groenten- en fruitverpakkingen neemt enorm toe de laatste jaren. Het biedt onder andere voordelen op gebied van presentatie, materiaalbesparing, efficiency en houdbaarheidsverlenging. Het Packhuys en partner Packaging Automation bieden bedrijven een breed scala aan mogelijkheden op dat gebied. Van kleinere semiautomatische topsealmachines tot grote volautomatische verpakkingslijnen. De zeer robuuste machines zijn compact, eenvoudig te bedienen en om te stellen en voor nagenoeg elke gewenste capaciteit is er een machine verkrijgbaar. Laat u op de stand informeren wat de mogelijkheden en voordelen van topseal zijn voor uw product.



Redpack 
Op de stand van Redpack zal de nadruk liggen op flowpackmachines voor het verpakken van onregelmatige producten en voor de trayless appel en perenverpakking. Dit met het oog op presentatie, materiaalbesparing en houdbaarheidsverlenging. Maar ook voor het flowpacken van bijvoorbeeld paprika's en punnets is Redpack een partner van formaat. Laat u op de stand informeren wat de mogelijkheden en voordelen van flowpack zijn voor uw product.



Nieuwe collega
Met ingang van 1 februari is Jan Molenaar bij Het Packhuys in dienst gekomen als salesmanager voor de Benelux. Jan was hiervoor 8,5 jaar verantwoordelijk voor de verkoop van schaal ontnesters en transportsystemen bij de firma Burgmetaal. Het Packhuys is heel blij met Jan als nieuwe collega, en wenst hem veel plezier en succes in zijn nieuwe functie.

Packaging Automation is te vinden in hal 10.1/stand A09.
Redpack is te vinden in hal 7.1b/stand B02.

Voor meer informatie:
Het Packhuys BV
Ambachtsweg 18 & 22
4691 SC Tholen
Tel. 0166-700 215
Jan Molenaar
Tel. 06-53 54 55 76

Publicatiedatum: