Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Jorrit de Vries heeft meer dan 25 jaar ervaring in de sector

Nieuwe CEO Planasa Holland

Het Spaanse Planasa heeft onlangs Jorrit de Vries als nieuwe CEO van Planasa Holland verwelkomd om de commerciële activiteiten te versterken en om nieuwe rassen in Noord- en Oost Europa te ontwikkelen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector heeft Jorrit een uitgebreide carrière in de zachtfruitsectorEen van de doelstellingen binnen het strategisch plan van Planasa voor de komende jaren is om de kwekerijactiviteiten uit te breiden naar het Noord- en Oost Europa, een gebied waar de activiteit momenteel gericht is op aardbeien, frambozen, blauwe bessen en asperges. Om dit te realiseren, heeft Planasa agrarische activiteiten in strategische delen van Europa en Marokko, evenals een netwerk van onderzoeks- en ontwikkelingscentra die zijn gepositioneerd in de meest representatieve markten. De achtergrond van Jorrit in de sector groenten en fruit, met name in zachtfruit, zal van cruciaal belang zijn voor het bereiken van deze doelstelling.

Door de lange tijd die Jorrit al in de sector actief is, heeft Jorrit ruime ervaring in de verschillende facetten van de bedrijfsketen: de fruitteelt, het technisch beheer van kwekerijen en de daaropvolgende commercialisatie. De laatste jaren heeft hij gewerkt als consultant voor kwekers in verschillende landen met betrekking tot de zachtfruitteelt.

"Voor ons is zijn positie fundamenteel omdat het een strategisch gebied betreft voor Planasa, waar we grote kansen zien voor het bedrijf, en waarin we de komende jaren onze aanwezigheid zullen vergroten, zodat we rassen en typen kunnen aanbieden die echt de aandacht van onze klanten zullen trekken ", verzekert Alexandre Pierron-Darbonne, President van Planasa.

Meer informatie:
PLANASA
Ctra. San Adrián, km 1, 
Valtierra, Navarra, Spain 
T. +34 948 867 700 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018