Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jorrit de Vries heeft meer dan 25 jaar ervaring in de sector

Nieuwe CEO Planasa Holland

Het Spaanse Planasa heeft onlangs Jorrit de Vries als nieuwe CEO van Planasa Holland verwelkomd om de commerciële activiteiten te versterken en om nieuwe rassen in Noord- en Oost Europa te ontwikkelen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector heeft Jorrit een uitgebreide carrière in de zachtfruitsector



Een van de doelstellingen binnen het strategisch plan van Planasa voor de komende jaren is om de kwekerijactiviteiten uit te breiden naar het Noord- en Oost Europa, een gebied waar de activiteit momenteel gericht is op aardbeien, frambozen, blauwe bessen en asperges. Om dit te realiseren, heeft Planasa agrarische activiteiten in strategische delen van Europa en Marokko, evenals een netwerk van onderzoeks- en ontwikkelingscentra die zijn gepositioneerd in de meest representatieve markten. De achtergrond van Jorrit in de sector groenten en fruit, met name in zachtfruit, zal van cruciaal belang zijn voor het bereiken van deze doelstelling.

Door de lange tijd die Jorrit al in de sector actief is, heeft Jorrit ruime ervaring in de verschillende facetten van de bedrijfsketen: de fruitteelt, het technisch beheer van kwekerijen en de daaropvolgende commercialisatie. De laatste jaren heeft hij gewerkt als consultant voor kwekers in verschillende landen met betrekking tot de zachtfruitteelt.

"Voor ons is zijn positie fundamenteel omdat het een strategisch gebied betreft voor Planasa, waar we grote kansen zien voor het bedrijf, en waarin we de komende jaren onze aanwezigheid zullen vergroten, zodat we rassen en typen kunnen aanbieden die echt de aandacht van onze klanten zullen trekken ", verzekert Alexandre Pierron-Darbonne, President van Planasa.

Meer informatie:
PLANASA
Ctra. San Adrián, km 1, 
Valtierra, Navarra, Spain 
T. +34 948 867 700 
Publicatiedatum: