Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Aldi biedt meer bioproducten

Bio is booming business in Duitsland: Volgens marktonderzoeksinstituut GfK heeft 95 procent van alle Duitse huishoudens in 2017 minstens één bioproduct gekocht. Aldi komt al meer dan tien jaar aan de vraag naar biologische producten tegemoet door het bio-assortiment continu verder uit te breiden. Bijzonder populair zijn versproducten zoals melk, vlees, groenten, fruit en eieren.

In 2018 focust Aldi nu nog meer op biologische producten. Er worden meer dan 60 nieuwe producten uit verschillende productgroepen in het assortiment opgenomen. Met de biologische producten is het altijd mogelijk om alle weekboodschappen in biokwaliteit te kopen en dat tegen een prijs die voor iedereen betaalbaar is. De nieuwe producten zullen gedurende dit jaar stapsgewijs geïntroduceerd worden, zowel in het standaard- als in het actieassortiment.

Producten van gecontroleerde biokwaliteit
Alle bioproducten zijn gecertificeerd en uniform gekenmerkt met het groene EU biokeurmerk. Daarmee vervullen ze de richtlijnen van de Europese bioverordening die in de kern draait om het afzien van het gebruik van chemisch-synthetische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmatige bemestingsmiddelen. Het biokeurmerk is voor veel klanten het belangrijkste aanhoudingspunt voor gecontroleerde biokwaliteit. Aldi controleert regelmatig zowel aan de hand van interne controles alsook door onafhankelijke certificeringsinstanties tests uit te laten voeren of de voorschriften worden nageleefd.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018