Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
De Belgische tolboetes lopen weer op

Afgelopen twee weken heeft Transport in Nood weer veel tolboetes moeten betalen in WalloniŽ en Vlaanderen voor Nederlandse transportbedrijven. In totaal gaat het om 16 boetes met een totaalbedrag van Ä 175.000,-.


Cartoons van Facebookpagina Transport in Nood

"Na vanmorgen is de maat vol met een boete van Ä 51.600,- voor het onbewust niet betalen/afrekenen van de Belgische tol. De vrachtwagen was onderweg naar het vliegveld van Luxemburg (luchtvracht) en werd aangehouden door een Belgische "ContrŰleur fiscal" in WalloniŽ. De combinatie moest daar blijven totdat de boete volledig voldaan was. Na aankondiging dat de advocaat van Transport in Nood een claim zou indienen voor elk uur dat het vliegtuig moest wachten, mocht de vrachtwagen gelukkig wel verder rijden. Het transportbedrijf heeft daarvoor wel schriftelijk moeten bevestigen dat zij de openstaande boete z.s.m. betalen", meldt Transport in Nood op Facebook.

Tip van Transport in Nood:
Neem contact op met uw leverancier en verifieer of alle kentekens correct zijn geregistreerd. Denk hierbij aan het gewicht, het aantal assen en de emissieklasse. Bekijk ook of alle kentekens gefactureerd worden, want het is mogelijk dat een kenteken om de ťťn of andere reden niet gefactureerd wordt. Spreek uw chauffeurs er ook nogmaals op aan om na problemen met de OBU onmiddellijk te stoppen en contact op te nemen met de planning. Ook moet de leverancier direct gebeld worden. U krijgt dan 3 uur de tijd om het probleem op te lossen.


Bron: Transport in nood

Publicatiedatum: 2-2-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: