Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Introductie ‘Lynx’ watermeloen

Hazera heeft samen met haar partners de nieuwe mini-watermeloen Lynx F1 geïntroduceerd. Hazera richt zich op het leveren van superieure meerwaarde in de hele productieketen met gerichte veredeling en ondersteuning, producten creërend die inspelen op huidige behoeften en opkomende groeimogelijkheden. Dit wordt bereikt door langdurige samenwerking met telers, verwerkers, handelaren en retailers.


Onlangs heeft Hazera, in nauwe samenwerking met haar partners, een nieuwe variëteit geïntroduceerd.

De Lynx F1 is een hoogwaardige mini-watermeloen van ongeveer 2 kg met een uitstekende houdbaarheid, goede smaak en goede opslagmogelijkheden, zowel binnen als buiten de koelkast. Consumenten oordeelden dat deze variëteit knapperig is met stevig vruchtvlees en een uitstekende smaak.Mark van der Zouwen, global product manager bij Hazera: "Agricola Famosa Brazil teelt en verpakt deze variëteit en zorgt ervoor dat hij correct wordt geproduceerd en naar Nederland wordt verzonden." Total Produce, als een belangrijke supply chain-specialist, zorgt ervoor dat de variëteit niet alleen naar de supermarkten gedistribueerd wordt, maar ook dat deze wordt geleverd op een manier die resulteert in een groeiende vraag van de consument. Wederzijds respect, vertrouwen en teamwerk zijn sleutelfactoren in dit proces en vormen de basis voor succesvolle resultaten en voordelen voor alle partijen. Hechte samenwerking is een essentiële waarde van Hazera,"

Richard Müller van Agricola Famosa: "Al vijftien jaar hebben we een succesvolle samenwerking met Hazera. Hazera is een dynamisch bedrijf dat elk jaar nieuwe en betere rassen ontwikkelt en onze posities als marktleiders in de watermeloenmarkt consolideert."

Lennart Visser van Total Produce: "Gedurende vijf jaar hebben we de mogelijkheden bekeken van een kleine, pitloze watermeloen. Door intensieve samenwerking met Hazera en onze leverancier hebben we een hoogwaardig product kunnen realiseren en hebben we een prominente positie in de sector verworven voor deze productcategorie."

Kom langs bij onze stand tijdens Fruit Logistica 2018, hal 3.2, stand C-17.

Voor meer informatie: www.hazera.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018