Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentennoedels verhogen de consumptie van flespompoenen

Momenteel is het aanbod van flespompoenen in de VS relatief stabiel en vergelijkbaar met een jaar geleden, volgens Todd Hirasuna van Sunnyside Packing Company in Selma, Californië. Ze komen uit Mexico, Honduras en soms ook de Dominicaanse Republiek met afzet en distributie vanuit Nogales, Arizona en distributie van het Mexicaanse product vanuit McAllen, Texas.



Ook de vraag naar de groente die Hirasuna in Noord-Amerika ziet, is stabiel: "De prijzen zijn recent licht gestegen, een verbetering sinds een paar weken geleden. Het ligt nu waarschijnlijk op hetzelfde niveau als vorig jaar."

Transportkosten
De financiële uitdaging betreft vooral de transport. Van het westen naar het oosten van de VS kan de vracht maar liefst $10.000 kosten, voor velen een wel erg hoog bedrag. En dit kan vooral pijnlijk zijn omdat de populariteit van de groente stijgt, vooral met betrekking tot groentennoedels, een nieuw product naast de reeds bestaande gesneden pompoenblokjes.



Voor meer informatie
Todd Hirasuna
Sunnyside Packing Company

+1 559 896 7200
todd@sunnysidepacking.com
www.sunnysidepacking.com
Publicatiedatum: