Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Introductie AgriPlace Trade

Met een paar klikken een GlobalGAP.-certificaat opvragen

Met een paar klikken een GlobalGAP-certificaat of andere documenten opvragen bij je leveranciers en deze net zo makkelijk weer delen met je afnemers: AgriPlace Trade is een onlineservice die helpt om due diligence-documentatie op een efficiƫntere manier te beheren.

Zoals Martijn van Es, Business Development Manager bij AgriPlace, uitlegt: "Het gebruik van de cloud in plaats van het verzenden van documenten per e-mail opent heel wat nieuwe mogelijkheden. Als een document eenmaal is opgeladen, kun je toegang geven aan al je afnemers die dat document in willen zien. We hebben handige zoek- en filterfuncties aangebracht, evenals de mogelijkheid om zelf labels aan documenten en leveranciers toe te voegen. Zo kun je vanuit een handig dashboard alle documenten en leveranciers beheren en de geldigheid van certificaten, kwaliteitsscores, residu-niveaus of andere zaken monitoren. Alles wat je nodig hebt om AgriPlace Trade te gebruiken, is een internetbrowser".

Agriplace Trade is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een aantal van Europa's grootste importeurs van verse groenten en fruit en is beschikbaar in zeven talen, waardoor AgriPlace Trade geschikt is voor producenten, importeurs en exporteurs over de hele wereld.

Voor meer informatie:
AgriPlace
Martijn van Es
Oostenburgermiddenstraat 206 
1018 LL Amsterdam
T: 0652838765

Publicatiedatum: