Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Introductie AgriPlace Trade

Met een paar klikken een GlobalGAP.-certificaat opvragen

Met een paar klikken een GlobalGAP-certificaat of andere documenten opvragen bij je leveranciers en deze net zo makkelijk weer delen met je afnemers: AgriPlace Trade is een onlineservice die helpt om due diligence-documentatie op een efficiŽntere manier te beheren.

Zoals Martijn van Es, Business Development Manager bij AgriPlace, uitlegt: "Het gebruik van de cloud in plaats van het verzenden van documenten per e-mail opent heel wat nieuwe mogelijkheden. Als een document eenmaal is opgeladen, kun je toegang geven aan al je afnemers die dat document in willen zien. We hebben handige zoek- en filterfuncties aangebracht, evenals de mogelijkheid om zelf labels aan documenten en leveranciers toe te voegen. Zo kun je vanuit een handig dashboard alle documenten en leveranciers beheren en de geldigheid van certificaten, kwaliteitsscores, residu-niveaus of andere zaken monitoren. Alles wat je nodig hebt om AgriPlace Trade te gebruiken, is een internetbrowser".

Agriplace Trade is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een aantal van Europa's grootste importeurs van verse groenten en fruit en is beschikbaar in zeven talen, waardoor AgriPlace Trade geschikt is voor producenten, importeurs en exporteurs over de hele wereld.

Voor meer informatie:
AgriPlace
Martijn van Es
Oostenburgermiddenstraat 206 
1018 LL Amsterdam
T: 0652838765


Publicatiedatum: 31-1-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: