Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Great British Market Awards

New Spitalfields benoemd tot Beste Groothandelsmarkt 2018

De prestigieuze jaarlijkse prijs, die werd uitgereikt tijdens een conferentie in Birmingham, georganiseerd door de National Association of British Market Authorities (NABMA), is een erkenning van alle inzet en prestaties van de Britse markten in 2017. Hij werd uitgereikt aan New Spitalfields vanwege "een voortdurende inzet voor infrastructuur-verbeteringen en initiatieven rondom afvalrecycling, veiligheid en ongevallenvermindering."

De jury merkte ook op "dat de handel sterk staat, de markt levendig is en dat positieve veranderingen sterke banden tussen alle partijen op de markt hebben gecreŽerd."Ben Milligan, Superintendent bij de Corporation of London en General Manager bij New Spitalfields, zei dat de prijs een weerspiegeling is van de inspanningen van alle betrokkenen.

"Dit was een gezamenlijke inspanning van alle marktteams, de Spitalfields Market Tenants Association (SMTA), de huurders en de directie en daarom wil ik ze allemaal bedanken voor hun passie, inzet en weergaloze steun in het bereiken van onze doelen."

In de overige prijzencategorieŽn veroverde de Shrewsbury Market de titel van de Favoriete Markt van Groot-BrittanniŽ ondanks hevige concurrentie van Norwich, Cambridge, Skipton, Leeds en Barrow. Andere winnaars waren onder meer markten in Todmorden, Stockton, Barnsley, Saffron Walden, Cambridge, Bury St. Edmunds en Skipton.

NABMA-president Chris Rosling-Josephs: "We hebben opnieuw een gevarieerde en inspirerende reeks toepassingen gezien op markten in het hele Verenigd Koninkrijk. Ik feliciteer iedereen die zich heeft aangemeld en de winnaars die het beste in innovatie en ondernemerschap hebben laten zien."

High Street Minister Jake Berry voegde hieraan toe: "Bloeiende markten zijn cruciaal voor de welvaart van de Britse winkelcentra en de lokale economie. Ze dragen ook in belangrijke mate bij aan de vitaliteit van onze gemeenschappen. Ze kunnen ook waardevolle opstartmogelijkheden bieden voor beginnende ondernemers die graag nieuwe ideeŽn en producten willen uitproberen. Ik feliciteer al diegenen die op de Shrewsbury Market werken evenals alle andere prijswinnaars en wens hen het allerbeste voor hun toekomstige handel."

New Spitalfields won deze prijs voor het laatst in 2013 en Milligan gelooft dat ze niet vijf jaar hoeven te wachten op een nieuwe overwinning. "Dit is een markt die zich voortdurend verbetert en er zijn geen grenzen aan wat we hier kunnen bereiken, dus ik kijk uit naar een sterke positie in de competitie van 2019!"


Publicatiedatum: 31-1-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: