Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Zwinkels CourgetteFleur is weer beschikbaar

De Hollandse CourgetteFleur is weer beschikbaar. "Dit is altijd weer een leuk moment", vertelt Johan Zwinkels. "Na de 'winterperiode' is het bij ons al een beetje voorjaar. De bloemen van jonge courgetteplanten bloeien uitbundig en de hommels vliegen druk in het rond. Een prachtig gezicht."

Geoogst op bestelling
De Courgette Fleur wordt alleen op bestelling geoogst om een zo'n vers mogelijk product te leveren. "Hoe verser het product, hoe mooier het eindresultaat in de keuken." De bloemen kunnen alleen geoogst worden als ze geopend zijn. Dit is in de ochtenduren. Naast de CourgetteFleur is de Fioretta (het mannelijke bloemetje zonder vruchtje) ook beschikbaar. Beide bloemen worden voor verschillende culinaire gerechten gebruikt. Over tien dagen volgen de Gele CourgetteFleur en de Mini- en Midi Courgettes.Biologisch
"Al de producten bij Courgette-Fleur Zwinkels worden geteeld met een maximale biologische inspanning zodat we een mooi, schoon en eerlijk product kunnen leveren. Onze producten zijn GlobalGAP gecertificeerd. Ze zijn leverbaar in verschillende verpakkingen en voorzien van een barcode en een QRcode."

Voor meer informatie:
CourgetteFleur Zwinkels
Johan Zwinkels
06-51988291
0174-244779
info@courgettefleur.nl
www.courgettefleur.nl

Publicatiedatum: 30-1-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: