Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zwinkels CourgetteFleur is weer beschikbaar

De Hollandse CourgetteFleur is weer beschikbaar. "Dit is altijd weer een leuk moment", vertelt Johan Zwinkels. "Na de 'winterperiode' is het bij ons al een beetje voorjaar. De bloemen van jonge courgetteplanten bloeien uitbundig en de hommels vliegen druk in het rond. Een prachtig gezicht."

Geoogst op bestelling
De Courgette Fleur wordt alleen op bestelling geoogst om een zo'n vers mogelijk product te leveren. "Hoe verser het product, hoe mooier het eindresultaat in de keuken." De bloemen kunnen alleen geoogst worden als ze geopend zijn. Dit is in de ochtenduren. Naast de CourgetteFleur is de Fioretta (het mannelijke bloemetje zonder vruchtje) ook beschikbaar. Beide bloemen worden voor verschillende culinaire gerechten gebruikt. Over tien dagen volgen de Gele CourgetteFleur en de Mini- en Midi Courgettes.



Biologisch
"Al de producten bij Courgette-Fleur Zwinkels worden geteeld met een maximale biologische inspanning zodat we een mooi, schoon en eerlijk product kunnen leveren. Onze producten zijn GlobalGAP gecertificeerd. Ze zijn leverbaar in verschillende verpakkingen en voorzien van een barcode en een QRcode."

Voor meer informatie:
CourgetteFleur Zwinkels
Johan Zwinkels
06-51988291
0174-244779
info@courgettefleur.nl
www.courgettefleur.nl
Publicatiedatum: