Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Import Promotion Desk brengt bio-producenten uit negen landen op de Biofach

Omvangrijk bio-aanbod uit ontwikkelingslanden en jonge industrielanden

Het Import Promotion Desk (IPD) brengt dit jaar biotelers uit Colombia, Egypte, IndonesiŽ, KirgiziŽ, Nepal, Peru und TunesiŽ, ServiŽ en Zuid-Afrika op de Biofach. Meer dan dertig bedrijven uit negen landen presenteren hun veelzijdige bio-productaanbod op de gezamenlijke stand van het IPD en de 'Deutsche Gesellschaft fŁr Internationale Zusammenarbeit' (GIZ) en op het landenpaviljoen. Dit aanbod omvat kruiden, specerijen, thee, etherische en koudgeperste oliŽn, riet- en palmsuiker evenals groenten- en fruitspecialiteiten uit de betreffende landen. De wereldwijd grootste beurs voor biologische levensmiddelen vindt van 14 tot en met 17 februari in NŁrnberg plaats.

IPD, het Duitse initiatief ter bevordering van de import, en de GIZ organiseren reeds voor de vierde keer de gezamenlijke stand voor kleinere en middelgrote bedrijven uit ontwikkelingslanden en jonge industrielanden. "Dit jaar begeleiden we meer dan dertig bedrijven", zegt dr. Julia Hoffmann van het IPD. "Het aanbod aan Ė en ook de vraag naar Ė hoogwaardige producten in biokwaliteit uit ontwikkelingslanden en jonge industrielanden groeit gestaag. Bio heeft veel potentieel voor onze partnerlanden. Daarom ondersteunen we hen samen met partners ter plaatse bij het aanbieden van hun bioproducten en bij het aanknopen van handelsrelaties met Duitse c.q. Europese importeurs."

Breed productaanbod

De bedrijven uit de IPD-partnerlanden presenteren een breed aanbod aan biologische producten. Zo zijn er bijvoorbeeld theespecialiteiten uit de Colombiaanse bergen, koudgeperste oliŽn uit Egypte, kurkuma en etherische oliŽn uit Nepal en presenteert men hoogwaardige palmsuiker uit IndonesiŽ. Typisch fruit uit Peru is lucuma, camu camu en maca: in poeder- en vlokkenvorm komen ze vanuit Peru naar NŁrnberg.

IPD-bedrijven op de Biofach:
Hal 4 |4-561: exposanten uit IndonesiŽ, Nepal en Zuid-Afrika
Hal 2 |2-626: exposanten uit Colombia
Hal 2 |2-213: exposanten uit Peru
Hal 4 |4-161: exposanten uit TunesiŽ
Hal 4 |4-333 en 4-341: exposanten uit Egypte
Hal 4A |505: exposanten uit ServiŽ

Publicatiedatum: 2-2-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: