Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koudgeperste sappen met chiazaden op de Deense markt

Een nieuw koudgeperst sap met chiazaden is in Denemarken gelanceerd en de rest van de Scandinavische markt gaat nog volgen. Na de handel in kant-en-klaarmaaltijden en producten die alleen opgewarmd hoeven te worden, is Anders P. Christensen van Tasteful Foods erg enthousiast nu hij zich bezig gaat houden met het drankensegment, een nieuwe richting voor het bedrijf.


"Ons bedrijf levert uitsluitend voedingsmiddelen en drankproducten vanuit heel Europa aan Scandinavische retailers." Wat we aanbieden, is door de consument aangestuurd en zodoende zagen we dat er vraag was naar onze nieuwe sappen," legt Christensen uit.

Het bedrijf WOW Food and Drink ontwikkelde de sappen. Alle sappen en versproducten van 'Tasteful Foods' zijn afkomstig uit Nederland en worden 's nachts met vrachtwagens vervoerd die' s middags arriveren, zodat ze de volgende ochtend bij de klant kunnen worden bezorgd.

"We waren al een tijdje op zoek naar het perfecte innovatieve product om ons in het drankensegment te mengen. Toen we Wow sappen met chiazaden tegenkwamen, vonden we dat het perfecte product voor de Scandinavische consument. We wilden niet starten met iets dat hier al op de markt was."

Chiazaden zijn erg populair in de regio en nu zijn ze toegevoegd aan koudgeperste sappen, iets geheel nieuws voor de markt. De sappen zijn verkrijgbaar in drie smaken: watermeloen & granaatappel, spinazie & kiwi en wortel & mango.

"Het sap is een geweldige bron van eiwitten, vezels en omega 3. Het bevat geen toegevoegde suikers en ze zijn ook veganistisch." Veganistisch is een groeiend segment en er wordt veel naar gevraagd. "Door de chiazaadjes worden de sappen voller, waardoor het geweldig is als ontbijt of als middagsnack," besloot Christensen.

Voor meer informatie:
Anders P. Christensen
Tasteful Foods
Tel: +45 53633084
apc@tasteful.me
tasteful.me
Publicatiedatum: