Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Impact van invriezen op de kwaliteit van diepvriesgroenten en -fruit

KNVvK en Wageningen Food & Biobased Research organiseren vrijdag 2 februari een verdiepende workshop gericht op de impact van invriezen op de kwaliteit van diepvriesgroenten en -fruit.

In het project Tasty Sustainable Frozen Foods werken Wageningen Food & Biobased Research en industriƫle partners samen om te begrijpen wat de oorzaken zijn van kwaliteitsverlies van diepgevroren productenmet als doel om de kwaliteit bij consumptie te vergroten en energieverbruik tijdens invriezen en opslag te reduceren. De KNVvK is de penvoerder van dit project.



In de workshop wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste processen die een rol spelen tijdens het invriezen en bewaren van groente en fruit en wat we kunnen meten om dit in kaart te brengen. Ook worden onderzoeksresultaten gepresenteerd over de impact van het gebruik van diepvriesproducten door consumenten op voedselverspilling en zal een partner uit het project ervaringen vertellen over het implementeren van een vrieslijn.


Organisator Wageningen Food & Biobased Research
Datum: vr 2 februari 2018 09:00 tot 13:00
Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
T: 0317 48 28 28


Publicatiedatum: