Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Impact van invriezen op de kwaliteit van diepvriesgroenten en -fruit

KNVvK en Wageningen Food & Biobased Research organiseren vrijdag 2 februari een verdiepende workshop gericht op de impact van invriezen op de kwaliteit van diepvriesgroenten en -fruit.

In het project Tasty Sustainable Frozen Foods werken Wageningen Food & Biobased Research en industriële partners samen om te begrijpen wat de oorzaken zijn van kwaliteitsverlies van diepgevroren producten met als doel om de kwaliteit bij consumptie te vergroten en energieverbruik tijdens invriezen en opslag te reduceren. De KNVvK is de penvoerder van dit project.



In de workshop wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste processen die een rol spelen tijdens het invriezen en bewaren van groente en fruit en wat we kunnen meten om dit in kaart te brengen. Ook worden onderzoeksresultaten gepresenteerd over de impact van het gebruik van diepvriesproducten door consumenten op voedselverspilling en zal een partner uit het project ervaringen vertellen over het implementeren van een vrieslijn.


Organisator    Wageningen Food & Biobased Research
Datum: vr 2 februari 2018 09:00 tot 13:00
Locatie    Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
T: 0317 48 28 28



Publicatiedatum: 29-1-2018

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: