Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Dirk kleurt een beetje groen

Lage prijzen en 100% versgarantie bij Dirk

Net als de Lidl slogan laat voortaan Dirk weten de beste kwaliteit voor de laagste prijs aan te bieden. De AGF afdeling staat vanaf heden in de spotlights en dat laten ze de komende tijd weten. Dirk heeft haar uitingen groen gemaakt en geeft daarmee een nieuw signaal af. Klanten krijgen op de AGF-afdeling 3 garanties: 100% vers, niet goed, geld terug en de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Directeur Marcel Huizing: "Dirk staat bekend om zijn lage prijzen, maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. De komende tijd staat onze AGF afdeling in de spotlight, want deze afdeling is een goed voorbeeld hiervan."

Het felrode gaat er een beetje af bij Dirk. De AGF-afdeling is voorzien van nieuwe groene signing, welke ook op de website en social media te vinden is. In de winkel is de groente & fruitspecialist herkenbaar aan een groene polo. Hij of zij borgt de kwaliteit van de producten en staat klaar voor vragen. De groenten- en fruitspecialist controleert minimaal 3x per dag de kwaliteit van al onze groenten en fruit. Wanneer een product niet aan de kwaliteit voldoet, krijgt de klant het product gratis.
Naast de 3 garanties heeft Dirk ook een primeur met bananen. Vanaf deze week worden duurzaam geteelde Del Monte bananen verkocht.Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018