Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe PET bakjes

Veripack Embalajes zal zijn nieuwe Distripack verpakkingslijn presenteren tijdens de Fruit Logistica 2018. De verpakkingen zijn compact, gemakkelijk op te stapelen , veilig te vervoeren en gemakkelijk op te slaan. . 


PET shaker met klapdeksel 

Het bedrijf legt uit dat de nieuwe verpakkingslijn geschikt is voor een grote variĆ«teit aan versproducten die klaar zijn om te eten, zoals bessen en vers gesneden fruit. 

De Spaanse exposant presenteert een groot assortiment van nieuwe shakers met klapdeksels. Deze zijn ideaal om op te stapelen dankzij de afgeronde randen van de deksels en onderkant. 

Er zijn negen verschillende maten beschikbaar: 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250 en 275-gram shakers. De versies van 200 en 250-gram zijn beschikbaar met een dubbel gescharnierd deksel en een tuit. De verpakkingen zijn gemaakt van helder PET plastic en is recyclebaar. Op de bovenkant en zijkanten kunnen labels worden geplaatst. De deksel en onderkant worden geventileerd door middel van drainagegaten.

Voor meer informatie:
Mateo Diaz 
Veripack Embalajes 
Hall 5.2, Booth D-05 
Tel: +34 696 34 6676 
Publicatiedatum: