Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Vitacress

Nieuwe salade met zeekraal

"In de huidige markt is innovatie een must. Vandaar dat we nu een totaal nieuwe slamelange op de markt brengen die bestaat uit jonge bladsla, wilde rucola, paksoi, rode snijbiet en zeekraal. Dit laatste ingrediënt is uniek omdat het een zeegroente met een zilte smaak is. Het idee hierachter is dat het niet nodig is om de salade nog op smaak te brengen met zout, wat veel gezonder is. Het is een 100% natuurlijk product dat geteeld wordt in de buurt van de rivier de Formosa in het zuiden van Portugal. Het herkomstgebied van onze zeekraal is tevens ook de naam van deze slamelange: Formosa," vertelt Jodé Fradeira, directeur van Vitacress Portugal. 

"Klanten zijn altijd blij om innovatieve producten aan hun winkelschap toe te kunnen voegen en er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar de introductie van dit compleet nieuwe product. Het is een verpakte salade voor fijnproevers die jaarrond in het winkelschap zal liggen. We willen graag gezondere voedingskeuzes aanbieden. Consumenten waarderen deze specifieke zeegroente en we zullen zeekraal aan gaan bieden als op zichzelf staand product en als onderdeel van een slamelange."

José legt uit dat deze zeegroente op dezelfde manier gebruikt kan worden zoals stevia wordt gebruikt om gerechten te zoeten. "Het is een vervanging voor zout in voedselbereidingen," concludeert hij.

Vitacress Portugal is te bezoeken op Fruit Logistica in hal 5.2, stand C-12.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier© AGF.nl 2018