Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Vierde generatie doet nog steeds goede zaken

Millie's in York al 100 jaar actief in de Britse AGF-handel

Simon Baynes, eigenaar van groenten- en fruitwinkel Millie's in York, is alweer de vierde generatie die de zaak runt. Het begon precies een eeuw geleden toen zijn overgrootvader met een kleine kraam op de markt in Parliament Street begon. 

"Toentertijd heetten we Pennington's," vertelt Simon. "We dachten dat onze geschiedenis tot 1920 terugging maar geschiedenisfreak als ik ben, heb ik wat onderzoek gedaan en ontdekt dat de zaak eigenlijk al in 1918 opgericht is." Nadat eerst Simons grootouders Millie en Eric de zaak van hun ouders hadden overgenomen, nam Simons vader het roer over en nu runt Simon zelf de zaak. "Ik was van kleins af aan voorbestemd om het bedrijf over te nemen. Misschien had ik ook wel wat anders willen doen want ik ben dol op geschiedenis en Engels. Toch ben ik na mijn schooltijd meteen in het bedrijf aan de slag gegaan." 

In het artikel in de Yorkshire Post vertelt hij dat hoopt dat één van zijn zonen de zaak voort zal zetten maar hij dwingt hen niet. "Ik wil dat ze hun eigen pad in het leven kiezen maar als ze het bedrijf over willen nemen, dan zou dat natuurlijk geweldig zijn."

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018