Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Polymer Logistics presenteert innovatieve merchandisingproducten

Polymer Logistics, fabrikant van herbruikbare verpakkingen en merchandisingsoplossingen, zal tijdens de komende editie van Fruit Logistica een aantal innovatieve, nieuwe producten presenteren voor onder meer de retailsector.

De nieuwe producten die op Fruit Logistica getoond worden, zijn onder andere een modulaire 'spill-over'-display die zowel gebruikt kan worden ter uitbreiding van het bestaande AGF-schap of als opzichzelfstaande display kan dienen, evenals een grotere inrichting die tegelijk kan dienen als display en opslagruimte voor grote hoeveelheden seizoens-AGF. Ook wordt er een modulaire display voor bloemen en planten gepresenteerd. Alle producten zijn te bestellen in de kleuren die het best passen in het winkelinterieur. Bovendien zijn de displays eenvoudig te monteren, verwisselen en op te slaan, waardoor ze een efficiënte en aantrekkelijke oplossing bieden om seizoenspromoties en andere acties te ondersteunen. 




"Onze reclame-units zijn op alle versafdelingen in de winkel te gebruiken," vertelt Fred Heptinstall, directeur van Polymer Logistics in Noord-Amerika. "Ze zien er niet alleen geweldig uit maar zijn ook ontworpen om de versheid en kwaliteit van de producten te beschermen. Onze producten kunnen tevens snel aangepast worden aan de bestaande winkelinrichting waardoor zij een kosteneffectieve manier zijn om versafdelingen een consistente uitstraling te geven."

"Het uitgebreide aanbod aan producten en diensten, dat Polymer Logistics te bieden heeft, kan bijdragen aan het creëren van een totaal andere winkelbeleving," voegt Heptinstall er aan toe. "Dankzij vernieuwende ontwerpen, een duurzame en efficiënte bedrijfsvoering en geavanceerde merchandisingsoplossingen helpt Polymer Logistics haar AGF-partners en retailklanten hun klanttevredenheid te verhogen en hogere inkomsten te genereren. 

Breng een bezoek aan de stand van Polymer Logistics tijdens Fruit Logistica om kennis te maken met de nieuwe producten en meer, hal 21, stand E-09. 

Voor meer informatie:
Dana Embry
Polymer Logistics
+1 (813) 778-1804
Publicatiedatum: