Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
FSA Research Project levert consultants voor BraziliŽ

De Braziliaanse landbouw sector vertegenwoordigt ongeveer een kwart van het Bruto Binnenlands Product (BBP). Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze branche de belangrijkste sector van BraziliŽ is gezien de uitgestrektheid van het land en het gunstige klimaat. Het segment is bovendien in zijn geheel goed voor ťťn derde van Braziliaanse export. Door de expertise van Nederlandse bedrijven op het gebied van tuinbouw biedt BraziliŽ veel kansen voor de deze bedrijven.

In juli en augustus 2018 zullen 18 ambitieuze studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit afreizen naar BraziliŽ. Daar zal bedrijfsspecifiek onderzoek uitgevoerd worden voor bedrijven met aspiraties richting de Braziliaanse markt of voor bedrijven die hier reeds gevestigd zijn.  In de 25 jaar dat dit project plaatsgevonden heeft, zijn er al verschillende onderzoeken voor uiteenlopende bedrijven uitgevoerd zoals Shell, Heineken en Philips, maar ook vele bedrijven uit het MKB. Denk hierbij aan marktanalyses, sectoranalyses en investerings- en vestigingsmogelijkheden.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en voorbeelden van projecten uit het verleden verwijs ik u naar onze website www.fsaresearchproject.nl. Voor vragen zijn wij altijd te benaderen via rp@fsa.nl.


Publicatiedatum: 29-1-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: