Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mogelijkheden voor diepgevroren doerian

"In de afgelopen jaren is importdoerian steeds populairder geworden op de Chinese markt. Dit geldt met name voor Thaise doerian. Doordat de vraag toeneemt, neemt ook het areaal voor de doerianteelt in Thailand continu toe. Ook de prijzen zijn constant aan het stijgen. Ik heb gezien dat de Chinese prijs voor Thaise doerian erg hoog is geworden. De prijs zal waarschijnlijk afnemen als in de komende drie tot vijf jaar het aanbod toeneemt," zegt Zhang van Shanghai Chan Lian Biotechnology Co., Ltd. (Fruit Brothers).


Diepgevroren doerian in verpakking van 3 kilo.



"Diepvriesfruit kan in vergelijking met vers fruit langer worden opgeslagen. Er is minder sprake van schade tijdens het verpakkings-- en distributieproces en het fruit heeft een betere kwaliteit. In sommige rijkere landen wordt diepvriesfruit al aan de consument verkocht. In China wordt diepvriesfruit echter vooral gebruikt om tot andere producten te worden bewerkt. Wij zijn een grootschalige fruithandelaar. We importeren niet alleen diepvriesfruit als doerian en avocado's vanuit landen als Thailand, Maleisiƫ en Mexico, maar kopen ook diepvriesfruit vanuit China in, zoals passievruchten en blauwe bessen."


Diepgevroren doerian




"Van al deze groenten- en fruitsoorten is Thaise diepgevroren doerian veruit het populairst. Diepgevroren doerian kan worden gebruikt om tot andere producten te worden verwerkt, maar kan ook direct worden geconsumeerd. Als we het fruit selecteren, focussen we ons op drie verschillende kenmerken. Ten eerste moet het fruit worden geplukt als dit op natuurlijke wijze is gerijpt, zodat ze een goede rijpe smaak hebben. Ten tweede moet de diepgevroren doerian wegens veiligheidsredenen op lage temperaturen worden verpakt. Op deze manier kunnen bacteriƫn worden tegengegaan. Tenslotte moet het vruchtvlees geel zijn en zowel een goed aroma als een goede smaak hebben. Als ze vergeleken worden met verse doerian met een blekere kleur en scherp aroma, is de smaak vaak bijna hetzelfde."




"Na jaren hard werken hebben we dankzij onze goede reputatie en onze producten een stabiele klantenbasis in China. Op dit moment leveren we ons diepvriesfruit voornamelijk aan de Chinese horeca-sector en aan bakkerijen. Om onze markt uit te breiden en de kwaliteit van ons fruit te verbeteren, zijn we constant op zoek naar samenwerking met lokale grootschalige bedrijven die de nadruk leggen op hoge kwaliteit."

Zhang
Company: Shanghai Chan Lian Biotechnology Co., Ltd. (Fruit Brothers)
Phone: +86 135 2441 6797
Publicatiedatum: