Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"“Concepten om makkelijker te koken"

Opening inpandige snijderij Vroegop-Windig

Tholen – De trend naar convenience en de specifieke eisen van klanten heeft Vroegop-Windig doen besluiten verder te investeren in de snijderij. "We gaan verder met ontwikkelen", zei commercieel directeur Peter van der Schoot tijdens de feestelijke inluiding. "Blurring in retail zet door, eten op locatie groeit, er zijn minder chefs in de keuken. Door de nieuwe productielijnen kan Vroegop-Windig klantspecifieke voorgesneden oplossingen bieden voor grootkeukens tot specialistische restaurants en in zowel het biologische als reguliere assortiment." Zusterbedrijf Kroon Biologisch maakt ook gebruik van de nieuwe snijderij waardoor hun assortiment in voorgesneden producten uitbreidt en verdiept.

Klik hier voor de fotoreportage


Bram Vroegop heet iedereen welkom

Snel, flexibel en verser
Door verder te investeren in de snijderij werd ook de keuze gemaakt om deze inpandig in te richten en de producten nog sneller en dus verser verwerkt kunnen worden. Flexibiliteit was het tweede belangrijk uitgangspunt. "We zijn niet industrieel en ook niet ambachtelijk. De verschillende productielijnen bieden de mogelijkheid om zowel eigen recepturen van de klant als bulk producten snel en efficiënt te kunnen leveren. Klanten die om 11 uur 's avonds nog bestellen kunnen we vaak al de volgende ochtend leveren." Dagelijks – zelfs op zondag – wordt er in de snijderij meer dan 4.500 kilo aan groenten gesneden. Hierbij wordt er alleen op bestelling gesneden waardoor de klanten de groenten ook echt vers ontvangen.

 
Commercieel directeur Peter van der Schoot vertelt over de investering in de snijderij
 
Nieuwe uitstraling etiket gesneden groenten
De nieuwe snijderij vroeg ook om een etiket met bijpassende vers uitstraling, vond Vroegop-Windig. Daarom werd er een nieuw etiket ontwikkeld die via kleurstelling en prints duidelijk(er) onderscheid maakt tussen regulier en biologisch voorgesneden product. Daarnaast kan het voorgesneden product ook onder privat label verpakt en geëtiketteerd worden.


Isabel Boerdam

Feestelijke opening met Isabel Boerdam
Bij de feestelijke openingsceremonie waren ruim 70 relaties van Vroegop–Windig en Kroon Biologisch aanwezig. Ze werden getrakteerd op inspiratie in de vorm van een enthousiaste presentatie over groenten van De Hippe Vegetariër Isabel Boerdam en versnaperingen van Henri. Met deze twee bedrijven ontwikkelt Vroegop–Windig gemakkelijke kookconcepten die relaties nog meer kookgemak zullen bieden.
 
De Hippe Vegetariër Isabel Boerdam ontwikkelde zich vanuit haar hobby en liefde voor eten tot een vegetarisch expert en wees de aanwezigen op het feit dat groenten terrein aan het winnen zijn. Je ziet dat nu terug in de wereld van de chefs en foodbloggers. "Achter de schermen is een hoop aan het gebeuren", merkt Isabel. Dat kan alleen maar leiden tot meer groentenconsumptie. "Maar de inname moet nog wel veel leuker en makkelijker."
 
Rondleiding
Na de onthulling van de snijderij door algemeen directeur Bram Vroegop volgde een rondleiding. Dat betekende natuurlijk dat alle bezoekers zich eerst transformeerden tot hygiënische astronauten. Sieraadloos en gekleed met wegwerpbaret, witte bezoekersjas, schoenenhoezen en dubbel gewassen handen en geschrobde voeten werden de bezoekers rondgeleid langs het hele verwerkingsproces van losse producten tot verpakt gesneden product. Alles werd uitgelegd en gedemonstreerd. Na afloop ontvingen klanten een leuke goodybag met onder andere spaghettigroenten en een rainbow mix uit eigen snijderij.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie
Vroegop - Windig
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
T:+31 (0)20 - 606 18 18
info@vroegop.nl
www.vroegop.nlPublicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018