Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Alberts Smoothie Station genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award

Het Alberts Smoothie Station is genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2018. Het apparaat bereidt een smoothie van natuurlijke ingrediënten (water en diepvriesgroenten en -fruit) in minder dan 60 seconden.In de zomer van 2017 werd de machine gepresenteerd. Het concept is ontwikkeld door Alberts, een Belgische start-up. "Greenyard ondersteunt Alberts met startkapitaal en advies. Het idee is zowel simpel als innovatief: als we het dieet van de mensen gezonder willen maken, waarom zouden we een gewoonte die al aanwezig is in de maatschappij, snacking, dan niet veranderen in een gezonde variant?" aldus Greenyard in een persbericht.

Het apparaat werkt als een geautomatiseerde vending machine. Consumenten kunnen hun eigen recept voor de smoothie samenstellen, afhankelijk van hun wensen. Doelgroep voor de machine zijn onder andere scholen, universiteiten, kantoren, werkplaatsen en supermarkten die een gezonder alternatief willen bieden dan de gebruikelijke snacks. De eerste twee machines zijn sinds juni 2017 in gebruik door een Belgische retailer.

Op de Fruit Logistica in Berlijn zal het apparaat een prominente plaats in de stand van Greenyard innemen. "Het illustreert wat we proberen te bereiken als bedrijf," aldus Marleen Vaessen, CEO van Greenyard. "We willen levens gezonder maken door mensen te helpen meer groenten en fruit te consumeren, op elk moment, gemakkelijk, snel en met plezier, maar om dat te bereiken moeten we nieuwe manieren zoeken om consumptie snel en gemakkelijk te maken."

Meer informatie: 
Nancy Goovaerts
Greenyard 
Tel: +32 15 324200 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier© AGF.nl 2018