Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

E.Leclerc Polen boekt omzet van €671,2 mln in 2017

In 2017 boekte de E.Leclerc Polska Group een omzet van €671,2 mln. Dit beste resultaat van de afgelopen jaren is te danken aan de succesvolle manier waarop het bedrijf de ontwikkelingen richting heeft gegeven. 

"We zijn zeer tevreden met de omzet over 2017 en zijn verheugd dat we deze hebben kunnen realiseren in een periode van deflatie op de foodmarkt. Uit dit resultaat blijkt niet alleen dat E.Leclerc Polska sterker wordt maar bewijst ook dat we de juiste koers bevaren hebben. Wij zijn van plan om onze klanten een ruim aanbod aan producten te blijven bieden met een sterke nadruk op reclames en de uitbreiding naar nieuwe locaties," aldus Jean-Philippe Magré, directeur van E.Leclerc Polska. 

In 2017 openden vijf nieuwe Leclerc-filialen hun deuren. De combinatie van super- en hypermarkten en kleinere winkelformats beantwoordt aan de behoeften van de consument. De investeringen waren mede mogelijk dankzij de introductie van nieuwe logistieke oplossingen. Momenteel zijn er 49 winkels in 44 Poolse steden, verspreid over 15 provincies. 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018